Aimie Ashleyy :]
Hiyak !?
Sunday, 1 May 2011 | 10:43 | 0 comments
Huwaa ..lambat shiak aku tido ary nyh ,,nyh smue sebab kazen aku ar ! harok betol kalau dye ade ..budak yang aku mksod kan to ialah Aisyah anak kepada pakcik aku .. lalala ~ buhsan nyer ..nak m8 MC dah tido , err ! apa kate aku kejot dye ..haish ! jangan-2 ,sian dye ..dye ngadu ngn aku tadu dye letih sangat sebab tadi dye ade maen kompang then ade tournement snooker ..Hoho , aku teringin sangat nak maen snooker uhh ..but aku takod nnti aku gian ,, haha ! tadi papa aku blanje makan kat Hotel Landmark bersama-2 sedare-mara aku smue .. lolz ! macam owg gilew aku layan sedare aku uhh ..ade ke patot fish and chip makan ngn kuah sup ... haha , bedekar siel ! bhuabhua ..but memang best arh , lagy-2 time nak balek tadi .. haha , nak pakai kasot sampai tetendang meje makan ..tah pape jek diowg nyh ..haa , aku kecewa sikid ngn team aku ary nyh ! asal kowg kalah duhh ..kamon lha weyh ! ARSENAL jekod ? small the pieces ..ape seyh ! haish !! xpe-2 ,aku tau kowg bagy can jek un ..haha , btw ILOVE MAN UTD 4 ever <3

Older Post | Newer Post
Owner
Aimie / Fourteen / Johorean
Hi. Welcome to my blog. This is my official blog. No ripping and No spamming here. Best view only in Mozilla Firefox. If you feel my blog is intresting, you can follow it. Thankyou :]

Navigations Here

About Links Entries

Let's Talk

ShoutMix chat widget