Aimie Ashleyy :]
Sedih + Geram = ? ?
Tuesday, 26 April 2011 | 19:07 | 0 comments
Haish !! nape lha semenjak 2 hari nyh aku asyik gado je ngan dye ..pelik semacam duhh prangai dye ,,aku rase x bebas langsung couple ngn dye ..malam tadi arh kiteowg mule gado ,,da lha aq xd topup un? paz uh dye nak touching-2 pulak .. dye kate aku yang dah berubah ,,ape pulak duhh ! First sebelom aku on9 aq bagi lha tau dye ..then dye kate erm...on9 lha tapi pukol 10.30 off ea ? aq pon okey je lha ..sekejap pon jadik arh ! paz uh dye anta m8 kat aku "bby ,bile nak col nyh !da off belom ?" aq tengok jam belom pukol 10.30 agy ..kecoh betol lha dye uh ! so , aq kol lha dye gune phone rumah ..tetbe dye marah aku ,,asal selame nyh on9 x bagy tau dye huh? on9 ngn sape? chat ngn sape? ade sparepart ea kt FB uhh? err ..geram siel ngn dye malam tadi ,crix pasal pulak ! sampai aty dye tudoh aku macam-2 ..dye tuhh kate kt FB ta nak chat ngn sape-2 !! ary uh aq on9 kan dye punye b'susun budak-2 chat ngn dye ..aq diam jew ,,xd lha marah-2 !! oke fine ..lepas nyh aq on9 aq bagi tau dye ,,puas aty kau ? then dye anta m8 kat aq "bie tak nak kehilangan bby. tapi npe bby buad bie cam nyh? bie layan bby baek jek ..bie xpaham lha ,,bby couple juz nak kene kan laki jew ke? ape salah bie selame nyh sampai bby asyik nak tipu bie jek ..bby nyh pempuan ape ek ? mane janji-2 bby kat bie ..mane ? k , bie mnx maaf pasal marah bby tadi ..bby maaf kan ea ?" uhuk ! time aq bace mate aku tetbe boco duhh .. sumpah aku cakap ! aq syg dye gilew-2 ..ape yg dye ckp smue xbetol ,, aku xd laki len selaen dye ..


p/s : untuk bie aku lha kalau dye bace ..bby syg bie meyh ! bby janji ta kan buad lagi ,,mulai sekarang bby ta kan on9 kalau xd bie ..tapi kalau bie nak tau bby still sedih sbb bie tudoh bby ade pkwe laen :(

Older Post | Newer Post
Owner
Aimie / Fourteen / Johorean
Hi. Welcome to my blog. This is my official blog. No ripping and No spamming here. Best view only in Mozilla Firefox. If you feel my blog is intresting, you can follow it. Thankyou :]

Navigations Here

About Links Entries

Let's Talk

ShoutMix chat widget